Refurbished Apple producten

Betaalbare Apple producten met 2 jaar garantie!

iPhone kopen? Kies dan voor een betaalbare refurbished iPhone!


Bent u op zoek naar een nieuwe iPhone? Wilt u een beetje besparen op deze aankoop, dan kan u beter een refurbished iPhone kopen als los toestel. Dit is namelijk veel goedkoper dan een nieuwe iPhone.

Wat is een refurbished iPhone?


Refurbished is een synoniem voor gereviseerd. Een refurbished iPhone is een gecontroleerde, herstelde en professioneel gekuiste tweedehands iPhone. Zoals andere tweedehands toestellen, is er bij refurbished smartphones vrijwel altijd sprake van eerder gebruikte toestellen. Echter is er één groot verschil tussen refurbished iPhone en tweedehands, dit schuilt hem namelijk in de kwaliteit.

Waarom refurbished WEL betrouwbaar is


Wanneer u ervoor kiest om een tweedehands iPhone van een particulier aan te schaffen, dan loopt u een aanzienlijk risico. U weet namelijk nooit wat u precies koopt. Ook krijgt u geen garantie wanneer u een particuliere aankoop doet. Met een refurbished iPhone van onze leverancier profiteert u van een betaalbare prijs en de zekerheid van een betrouwbare aankoop. Deze toestellen beschikken over een KEURMERK en 2 jaar garantie. Zo bespaart u bijvoorbeeld op een “iPhone 8 space grey” tot wel honderden euro’s als u een refurbished exemplaar koopt.